Aan de slag

1

Kijk of je een website of webshop pakket kunt vinden dat bij je wensen past. Weet je nog niet precies hoe je website eruit moet gaan zien? Geen probleem, we denken graag met je mee!

2

Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of stuur ons een bericht via WhatsApp. We zullen bij je terugkomen met een aantal vragen zoals; hoeveel pagina’s heeft je website nodig? Hoeveel producten wil je op je webshop? Wat voor integraties heb je nodig?

3

Nadat we jouw wensen in kaart hebben gebracht, maken we een gerichte prijsofferte.

4

Zodra je akkoord hebt gegeven op de offerte, gaan wij direct aan de slag. We sturen je een overzicht van de planning van het proces zodat je voortang op de voet kunt volgen.

snel website laten maken

de melendio techniek

Het proces van concept tot lancering

In het eerste onderdeel van het proces maken we een analyse van je business: hoe ziet jouw organisatie eruit? Wat zijn jouw online doelstellingen? Wat wil je uitstralen met je website? Waar wil je naartoe? We beginnen met het eind in gedachten.

 

In deze fase gaan we op basis van jouw wensen en doelstellingen de eerste designs maken. Bij dit onderdeel werken we nauw samen, zodat je uiterst tevreden bent over de look and feel van de nieuwe website.

 

In dit onderdeel gaan we de design werkelijkheid maken. Dit is een fundamenteel onderdeel in het proces. Elke pagina richten we volledig in volgens de blueprint. Daarnaast downloaden we de nodige plugins en integraties en zorgen we dat alle functionaliteiten ingesteld worden.

Nu de plattegrond gemaakt is en de fundering als een huis staat, is het tijd voor de inrichting. In dit onderdeel plaatsen we alle content; teksten, afbeeldingen en video’s op de nieuwe website. We willen dat je website waardevol wordt voor je (potentiële) klanten. De website begint er steeds meer op te lijken.

Het is tijd. Na een periode van hard werken is de website klaar voor oplevering. In deze fase zorgen we dat de website goed vindbaar is in de zoekmachines en koppelen we de website aan Google Analytics. We verhelpen eventuele oneffenheden en lopen alles nog eens na. Je bent nu klaar je om business naar het volgende level te brengen!

wil je nog iets weten?

Veel gestelde vragen

Wat krijg ik als ik bij jullie een website laat maken?

Eigenlijk alles wat je als ondernemer nodig hebt. Een complete website of webshop die het geweldig doet op computers, laptops, tablets en smartphones. Een Melendio website is opvallend professioneel en vindbaar in alle zoekmachines. We nemen je zoveel mogelijk uit handen, van ontwerpen tot het vullen van de website met teksten en afbeeldingen.

Heb ik maandelijkse kosten?

Nee. Je betaalt een vaste prijs die we van tevoren afspreken. Geen maandelijkse rentes of andere bijkomende kosten. Wel zo eerlijk!

Kan ik ook in termijnen betalen?

Bij Melendio zijn we ondernemers en daarom begrijpen we het als geen ander dat je soms krap zit of andere kosten hebt. Daarom kun je bij ons in 2 of 3 termijnen betalen, ook zonder rentes of extra kosten. Deze unieke service is bijna nergens te vinden.

Kan ik mijn hosting door Melendio laten regelen?

Ja zeker! Dit is optioneel, niet verplicht. Laat dit aan ons weten als je contact opneemt.

Hoe kan ik mijn website onderhouden?

Na livegang kan je je eigen website of webshop beheren via het CMS-systeem WordPress. Je krijgt van ons uitleg over hoe je teksten, afbeeldingen, producten en andere elementen kan toevoegen. Zo kun je eenvoudig zelf je eigen website beheren!

Hoe goed wordt mijn website vindbaar in Google?

We zorgen ervoor dat je website SEO vriendelijk en vindbaar in Google is. Ook voor andere zoekmachines. Zo kunnen (potentiële) klanten straks jouw bedrijf vinden!

Kan ik het aantal bezoekers van mijn website zien?

Ja zeker! We installeren standaard Google Analytics zodat je de statistieken van je website kan bekijken.

Hoe snel is mijn website live?

Bij Melendio leveren we maatwerk en daarom is het lastig om van te voren aan te geven hoe lang jouw project duurt. We kunnen na een kennismakingsgesprek een goede inschatting geven.

Hoe kan ik beginnen?

Wil je graag met ons aan de slag? Bekijk dan deze pagina. Je kunt ook direct contact met ons opnemen door een bericht te sturen op Whatsapp of het contactformulier in te vullen.

Kom je er niet helemaal uit?